Manuel Uzantı Kurulumu

BApp Store kullanarak uzantılara nasıl göz atabileceğimizi, seçebileceğimizi ve kurabileceğimizi bu yazımda görmüştünüz. İnternet ortamında bir çok uzantı bulunmaktadır. Bu uzantıların bir çoğu BApp Store'da mevcut değildir. Bireysel yazarlar tarafından yazılan, GitHub gibi farklı web sitelerinde yayınlanan uzantılar olabilir. Uzantının BApp Store'da bulunmadığı böyle bir senaryoda, onu ayrı olarak indirip manuel olarak yüklemeniz gerekir. Uzantıları manuel olarak yüklemek için, aşağıda gösterildiği gibi Extender'daki "Extensions" sekmesine gidin.

Burp Suite, Java, Python ve Ruby kullanılarak yazılan üçüncü taraf uzantıların kurulumunu kabul eder. Yukarıdaki ekranda bulunan "Add" butonuna tıklandığında sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak.

Bir uzantı yüklemek için uzantı türünü (Java / Python / Ruby) seçin ve yukarıda gösterildiği gibi uzantının diskte bulunduğu konuma göz atın ve seçin. Diğer seçenekler, konsolda uzantı kurulumundan sonra çıktıyı ve hataları göstermek isteyip istemediğimizi veya bir dosyaya kaydetmek isteyip istemediğimizi seçmemizi sağlar. Uzantı kurulumu başarıyla tamamlanırsa bunun başarılı bir şekilde tmamlandığını gösterir mesajı göreceksiniz.

Hadi durma sende yorum yap

Daha yeni Daha eski

Comments